Галерията на Радостин

Това ще е галерията на Радостин Янков. Той е от гр. Варна. Завършил е НУИ „Добри Христов“. Нашият екип се радва, че се свързахме с него и той ни предостави своите рисунки. В едно писмо Радостин сподели: „Идеята ми с тези рисунки е да се запази споменът за Левски във всички българи и да бъдем горди, че е съществувал толкова велик българин!“ Ние сме му благодарни за доверието и ще се опитаме да му помогнем за постигане на идеята, защото като цяло тя се припокрива с мисията на този сайт.

2 мнения по „Галерията на Радостин

 1. Роза Дамянова

  Много съм впечатлена от новото виждане на Радостин Янков. Правя “ Радиоенциклопедия“ посветена на Апостола, която се излъчва по програма “ Христо Ботев “ на БНР и бих желала да се свържа с Радостин за кратко интервю по телефона. Много ще съм ви благодарна ако ме свържете с него. Очаквам с нетърпение!

  1. Георги Савов Автор

   Здравейре, г-жо Дамянова! И при нас се получи точно така – бяхме силно впечатлени! Още сега ще пиша на Радостин за Вашето желание и при резултат – ще се свържа с Вас. Поздрави!

   P.S. оставете ми Ваш e-mail или ни пишете на team@vasil-levski.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>